maanantai 28. toukokuuta 2007

Studio Diary #2: Ilmat on yhtä nihkeät kuin Erskan soitot levylle

Kyyyylll!

Nythän tosiaan alkaa kesän kuumat ja nihkeet kelit tulee ja meikäläinenhän ei aio soittaa mitään levylle. Ihan vaan siitä syystä että "Jussin" ja mun soittotyyli ja varsinkin soitto-tiukkuus on aivan eri planeetoilta. Säästetään helvetisti aikaa ja rahaa ja ylimääräisiä ärräpäitä ku antaa kovempien jätkien soittaa tiukat jutut levylle ja pysyy ite himassa nakki kädessä.

Kaipa meikäkin jonkun soolon nykäsee johonkin, kassellaan mikä fiilinki on kun taustat on saatu narulle.

Jokatapauksessa, Juhanin demotukset kuulostaa hyviltä noin niinkuin yleisellä tasolla. Vielä kun lyö vähä huutoa, Neissun mörisevää mothafucking-thrash-metal-beissiä ja Raikun über-rumpalointia sinne ni joha alkaa hevimiehen puntti tutisemaan, sano. Kovat on odotukset vaikkakin ollaan vähän (yllättäen) myöhässä kaikessa tän levyn tiimoilta.

Ihan työttömäks kuitenkaan ei Talvitien poikakaan jää levytysten alkaessa, sillä meikäläisellä tällä hetkellä on työn alla sitten muita bändiin liittyviä puuhasteluja.

Uutta logoa, levyn kansia, uutta paita-mallia ja muuta merchandisea pitäis saada valmiiks, jonkinnäköistä ennakkomyynti-pakettia julkaisun yhteyteen, uusia kotisivuja ja sitten pitäisi vielä sen Ukrainan reissun matkat saada järjestettyä jotenkin fiksusti ja vielä edullisesti kuosiin.

Kovat on puheet, mutta vielä kovemmat on luulot.

Mulla ei nyt muuta tähän.

-Erska-

Ei kommentteja: