torstai 31. toukokuuta 2007

Studio Diary #4: I'm a cowboy baby!

Noniiiiiiiiiiiiiin, tuotanoinniiii.

Tänään piti käydä raikun kanssa vetämässä pientä reeniä ja soittamassa 'perusrässi-kappaletta ensi kertaa, mutta edellisilta verotti kumpastakin sen verta että nähtiin parhaaks pitää "kuivis" reenit meikäläisen kämpillä, kun sieltä valmiiks jo herättiin. Kateltiin rojekti1:sen riffit ja parit kompit uusiks, ja täytyy sanoa että ny vittu toimii! Alun remukomppi sai kyytiä ja tilalle kasseltiin vitun mugava Lombardo-hyökkäys, niin yllättäen alko toimimaan ihan toisellaviisiin.

Edelleen vaikeuksia päättää millä rallilla startataan levy. Meikäläinen ois joko Bladesin tai Rojekti1:sen kannalla. Niin ja jonkunlainen introhan me äänitetään myös. Meikällä on jo idea siihen.

Siisti juttu on myös se, että toissapäivänä selvis että Aro tulee vetämään vokaalit tohon vitun nopeeseen, siitä tulee helvetin kova veto. Pitäis lentää anan kanssa ruotsiin kesäkuun lopulla Face Downin treenikselle äänittämään sen osuudet, dokaamiseks menee... Niin ja sit on toi Liinoja-keissi, aivan törkeen siisti juttu! Galzilla on kyllä vitun hämäriä ideoita välillä, mut kyllä tosta perkele täytyy nostaa ukolle hattua. Eiköhän noi vierailijat ala olemaan aikalailla tuossa sitte. Kaks vetoa jäljellä ennen studioa, ja 4 päivää...

- Juhani -

Ei kommentteja: