tiistai 29. toukokuuta 2007

Studio Diary #3: Voihan VIETERI

KUNHAN KUSETIN.

Niijoo, meillähän on noi vedot tosiaan vielä torstaina ja perjantaina, shit. Kaikella todennäköisyydellä keretään reenaamaan koko porukka KERRAN ennen rantautumista klaukkalaan. Ens kerralla pitää muistaa buukata pari keikkaa/maailmankiertuetta lisää kuukaus-pari ennen studioreissua... Ei siinä, antaa palaa vaan. Loppupeleissähän sitä on mielummin kylmä keitto ja kitara kädessä lavalla, kun että hikoilee jossain goddamn indie centerin +1034 asteisessa 1mx2m soittohuoneessa kitarat sylissä ja yrittää taikoa paskasta konvehtia.

Studioa varten on jo seiskan sponssaama urheilukassi pakattu.
Näillä pitäis selvitä koko kesäkuu:
- Xbox 360 + Gears Of War
- Ipod
- Vääpeli Körmy-boksi
- Kaikki Uunot
- Läjä Musa DVD:eitä ( mm. Vio-lence, Exodus, Testament, Slayer, Pantera, U2 )
- Vitusti näkkäriä ja Digestive-keksejä
- Clint Eastwood-juliste ja Pantera-lippu inspiraatioksi


Saas nähdä joutuuko sitä menemään jossain vaiheessa duuniin kesken studion, alkaa rahatilanne meinaa olemaan aika vitun nihkeä. Mielellään sitä kyllä ois läsnä studiossa koko proggiksen ajan. Mutta paperitukkuun enoo enää menossa, se on varma se.

Nuendoa(softa mikä löytyy D-Studiosta) pitäis myös reenata vissiiin, tai sit mennään sillä olettamuksella että se on yhtä näppärä kun Sonar, eli softa mitä käytän himassa. Kelasin että äänitän ite kaikki omat kitarat, kun jotenki nyt himassa tottunu siihen että on "täysi kontrolli" äänitystilanteessa koko ajan. Tarkotuksena olis äänittää mahdollisimman yhtenäisiä ottoja, mielellään aina koko kipale purkkiin alusta loppuun samalla otolla.

Skittasaundista sen verran että vahvistinpuolella mennään luultavasti meikäläisen suht tuoreella hankinnalla, eli vanhalla Lee Jacksonin GP-1000 etuasteella ööl de vei, ja kytketään siihen joku mugava päättäri + studiosta löytyvä Mesan "Henkka"-kaappi.

Se saundi mikä tosta etusesta irtoo, on vaan niin vitun härski, samanlaista ei löydy mistään! Äänittäjä ehdotteli että vedettäis jokaiseen biisiin 4 laitaskebaa, ENGLin powerballia ois vissiin tulossa kans kuvioihin. Kassellaan.
Ja jos Santeri ton miksaa, niin sittenhän noilla meikän vehkeillä ja setupeilla ei oo mitään väliä, kun sieltä kumminkin löytyy sneapster-tutkalla joku häiritsevä ala-middle ja kireä ylätajuus, ja Santtu pistää pajalla SISOn laulamaan ja saundit uusiks. REAMPING. Ei siinä.
Tommonen Kerry King-JCM 800 ois pitäny kans haalia jostain lainaan studioon. Kiinnostais nääs KOKLATA. Siinä pitäis olla joku buusteri itessään AKA salainen/himokas Slayer-saundi

Skeboista:

Scourgerin studio-diarysta kävi tänään meikälle ilmi että levytukusta voi ilmeisesti käydä tänä päivänä vaan nappaamassa skeboja messiin studioon, jos on tarpeeks darrasen näkönen... Pitää kokeilla. Joku mugava JEMi vois olla rento studiossa... JÖÖÖÖ, ehkä sitä pärjään tolla hapottuneella Fernandesin Vortexilla ja Japsi-Jaskalla... Kovin juttu studioonhan ois ESPin Hanneman-skitta ja mustat polvarit. Mut näillä mennään. Ainiin ja perkele, pitäis joku "eksoottinen" soitin haalia tohon Sorsakosken introon, hanurihan ois paras mutta ei taideta tuntea ketään muita hanurin soittajia kun Hellin Micko.

Mut kassellaan taas lisää kun tulee jotain mieleen. Yours truly:

-Juhani-

Ei kommentteja: