torstai 31. toukokuuta 2007

Studio Diary #5: Rässiä roudarin silmin...

Nonni! Kai se pitää jotain tänne kirjotella, ku Juhani niin kovasti pyyteli!

Pitää sanoo, että mitä keikoilla on levylle tulevia biisejä kuullu, niin kyllä levyä alkaa tässä pikkuhiljaa itekkin kaipailemaan. Kundit on nyt pari vuotta vääntäny keikkaa niin asenteella, että ei varmaan tästä maasta toista bändiä heti löydy jotka jaksaa lähtee johonkin vitun takahikiälle soittaa kolmelle ihmiselle keikan pelkillä naftarahoilla. Lisäks vielä ollu kaiken maailman vastoinkäymisiä ja paskaa tsägää, mutta keikkoja ei kuitenkaan oo peruttu ku muutama. Keikkapaikoilla homma toimii järjestäjien puolelta vaihtelevasti, mutta aina loppujen lopuks se nauru jossain vaiheessa irtoaa viimeistään kotimatkalla.

Vielä täytyy sanoo keikoista sanoa sen verran, että Oulun keikkajärjestelyt 6.4.-07 oli kaikinpuolin kohdillaan. Yleisöäkin oli suht mukavasti ja puitteet oli muutenkin kohdillaan! Mieleen jäi etenkin Juhanin hienot hevikaraokevedot, jollasia näkee valitettavan harvoin! Vaikka laulu meni päin vittua, ni sydän oli ainaki mukana ja naurua riitti! Kaikki vaan Raikkua kuumottamaan niin saadaan pätkät youtubeen! ;) Myös Galzin HIM tulkinta toimi kun tuhat volttia!

Kaiken säädön ja kiireen keskellä pitää toivottaa koko bändille jaksamista studioon. Vaikka levyä kuinka hierois etukäteen ja biisejä treenais, ni vasta studiossa se kaikki kiteytyy. Sen verran ainakin mulla kyllä löytyy luottoa jätkiin, että levy ei varmasti tuu jättämään kuuntelijaa kylmäks! Vauhtia ei todellakaan puutu ja erikoisuuksiakin on vierailijoiden kautta tiedossa.

Toivottavasti saadaan vielä toi merchandise-osasto jollain lailla hallintaan. Pitää vielä pitää etenkin Eren ja Galzin kanssa pientä palaveria jossain välissä, kuka hoitaa mitäkin. Ainaki perusjutut, paidat yms. pitäs saada mahd. pian hallintaan ja sitten julkasupäivän lähetessä ehkä jotain muuta pientä kivaa. Näissä krääsäjutuissa pitäs ehdottomasti ottaa mallia Burden A.D.:stä. Löytyy kaikkee stendarista rannenauhaan ja perseestä perämoottoriin! Niin se olla pitää.

Tänään sitten Helsingin Hevimestaan katsastamaan päivän kunto! Ja huomenna Turun klubi. Meikäläiseltä jää Turun reissu näillä näkymin väliin työkiireiden takia, mikä kyllä vähän vituttaa. Ensiferum ois ollu mugava nähdä pitkästä aikaa ja Turku on muutenkin ihan mesta paikka!

-Stivu-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mita olin etsimassa, kiitos