torstai 7. kesäkuuta 2007

Studio Diary #18: Ai lätty tulossa? Mikä pändi?

Saavutus taas sinänsä, että Erskan kanssa päästiin studiolle ekan kerran jo torstaina... vanissa kato hehkurele paskana. Öljyt tuli vaiheltua kuitenki. Melkee viikon jannut (Fädäri & Ruikku) raapinu kahestaan matzkua kasaan ja jummalauta on muuttunu biisit siitä mitä ne on ollu. Ei siinä mitn, menee sanotukset, kertsit, säkeistöt, pre-chorukset ja kaikki saatana viimesen päälle suunnitellut vokaalitouhut uusiks, onha tässä monta päivää aikaa laatii vokaalit KOKO LEVYLLE. LAITETAA.

Studio haisee jo sialle mutta on sällit painanu vissiin duuniaki jossain välissä, on nimittäi hyvät kilinät ja paukkeet RuikkU haalinu narulle. Fädärin skeboista nyt tiiä kon pualet puuttuu, mutta kyllähä toi on osannu soittaa ennenki, hä. Helppo saatana raataa ja juua limpparia himassa, ku on tiedos että jäbät hoitaa hommaa eikä vaan diggaile Ramboo VHS:ltä.

Laukasen noita piisien nimiä tohon seuraavaks, muuten kaikki ok, yhen biisin nimi puuttuu... vanhat rakkaat hitit 6x9 ja Blades ja (mullekin) uusina Remington Lucifer, Bend The Weak, Blithering Icon, Perinde Ac Cadaver (lausu toi välispiikissä, hiljasta)... nyt en muista nuita loppuja piisejä, katellaan ne tossa.

Myöskin valotan muutamia tahoja, josta on tullu ehdottoman mainioita lähteitä sanotusten sisältöä kasatessa. Noista kaikista helvetinmoinen blandis, se vitun kuuluisa punanen lanka ja sitten jostain se rima minkä ali ei lähdetä yrittään niin mulla se on siinä. Suosittelen muillekin, pakko ei oo ottaa toki noista mitään vaan ettii todellisii ug-guruja, mutta fuck it: E. A. Poe, T. Waits, N. Cave, Ike Vil, D. Lynch, N. Gogol, W. Blake, Twin Peaks, Deadwood, P. Dolving, L. Edling, M. Muir, M. Stanne, Chuck D, Naomi Klein, Noam Chomsky, Jose Saramago... onhan noita, voin laittaa huomenna uudet nimet mutta enpä kuitenkaa laita. Näillä meiningeillä jatkellaa, kutittelis päästä huutaan aika täysii, ens viikolla sitte ääntä narulle mahollisuuksien mukaan. Saatana päiväduuni tappaa luovuuden, se on sale. Eihän tässä muuta vääntäskään ku näitä juttuja jos ja jos ja muttaku ja vittuku. Mut semmonen lätty tehään että ei tartte selitellä! Palaillaa! Snägäri!

-Galzi-

Ei kommentteja: