maanantai 25. kesäkuuta 2007

Passoja narulle, sunnuntai.

Corolla starttas klo 9:00, himapihasta kohti klaukkalaa. Oli sovittu aiemmin jätkien kans et ollaa klo 10 mestoilla, olinki aikkas tarkallee klo 9:57:76 studion pihas... JEH. Studion isäntä "äänivelho-Jasse" tuliki siinä samalla heittämällä, jubailtii pari sanaa audin kesä nakeista ja ihmeteltii kulumispintaa, kelailtii mite siihe sai 600 heppaa lisää driftauksee... jjö. Roudattii basso härpättimet stutioon, laiteltii sälii paikallee ja ruvettii ruuvaa täydellistä basso saundia. Tunnin ruuvvaamisen jälkee löydettiiki suht hjyvät passo murinat... ei muutku reccaa... MUTTA kuin oli aiemmin sovittu et Raikku "RUIKKUUU" ja Mothafuckin' FÄÄÄÄÄT FAAAACK tulee kans 10:ks mestoille, ei jätkii näkyny MISSÄÄ ei MISSÄÄ. Luurit kiinni ja sillee... vissii jussi menny pullon vieres, Satan...

Jasse lähtiki siit sunnuntai rientoihin. Meikä jäi oottaa reccaajiii... Siinä muutaman henkosen ja kahvikupin jälkee päätin rupee reenaa Nuendon recci saloja... KUN EI ÄÄNITTÄJIÄ NÄKYNY. Muutama minuuttii reenii: tos lähtee rekki... däääämn... tollee saa uutta raitaa, oho ei ku vittu toi oliki delete... öö... joo kato tost tulee uutta raitaa... shieeet... basso muna (mikki) oli mono in 7:ssa, ja sm57 oli mono in 8 ja di tais olla 9:ssä... jööö, clikki... mikä vitun clikki... vittuu tommoset... lähtisköhä se näppiksen C:stä... jöö lähti... no viiiitttu! Vittu täähä toimii... nooooooooo dääääämn.

6x9 pyörii ja passoo narulle, kertalaakista sisää... jöö'ö. Blades pari ottoo enemmä ja narulle... jööö... meneehä se näinki... "Hidastus" piisin jälkee ilmestyki Rääääk, the Rainer Tuomikanto mestoille. Hiihti studioo takavasemmalta, melkee luirahti jussi-kankkuspaskat housuu... MÖÖÖÖÖ. Ei siin oli vissii nukkunu pommii, luurist akku loppu.

Raikku istuki siinä reccaajan roolii ja meikäläinen keskitty pelkään tiukkaan soittoon (paskaahan se todellisuudessa on)... homma rupes toimii. TOIMII!

Jokusen kerran oli hiki ohtassa ku raikku the ultimate editor, heitteli raitoja miten sattuu joka puolelle, ruudus vaa vilisi raitaa... ja mielenkiintosii katoamis temppuja sattu just äänitetyille raidoille... viiitttu! Noo pienen hämmennyksen jälkee ruvettii jo löytää todellisii Nuendon saloja, eikä mitää ultimate katastooffii sattunu.

Lopputuloksena saatii suht tiukkaa tahtii passoo narulle, noin 12h reccausta, pari tuntii muuta säätöö, päivän pituus noin 14h...

Nokka kohti himaa ja goisiii... jes.

...vitun iso kiitos Raikulle, the ultimate sormihaukka editor....

-Neissu-

Ei kommentteja: