keskiviikko 20. kesäkuuta 2007

FAAAAAK

Meikä vetäny zetoria aikalailla koko edellisen päivän, mitä ny jossain välissä näytin neissulle pari riffiä ja yritin ettiä ruokaa. Vitut täällä mitään oo missään, joutuu vissiin juosta kohta lidliin palauttaa pulloja ja hakemaan JOTAIN mitä voi syödä. Tai sit tehään ylikypsää Manne-paistia seuraavaks saatana. Nälkä.

Tosiaan maanantaina Galzi kävi vetämässä parit laulut purkkiin, ja tänään ja huomenna tarkotus viimeistellä hommat. Yllättävän kovia juttuja saanu Kalju-Spede narulle, perus YYYYYYYYYYYY jääny ihan jonnekki muualle. Ihanaa.

Tosiaan, Juhannus edessä. Itse olen kotona ja palautan pullot ja haen paketin Kabanossia. Hukkukaa!

Tänään selvis meikälle että platta on miksattu 6.7, ja siihen vielä masterointi päälle ja se on vola. Veikkaan että levyn ensimmäiset maistiaiset jengi saa kuulla elokuussa. Vielä on mietinnän alla se että laitetaanko koko platta nettiin kuunteluun vai ei. "Samplet" on ihan perseestä, ja jotenkin vittumaista laittaa vaan yks tai kaks biisiä jakoon, niin tiedä sitte. Levyhän tulee kumminkin jossain vaiheessa löytymään netistä kokonaisuudessaan, niin onko sillä vittuakaan väliä. Pitää toivoa vaan että jengi joka diggailee lätystä, käy hakemassa sen myös kaupasta, niin päästään tekemään vielä seuraavakin platta joskus. Mikä ei kyllä tule tapahtumaan ihan heti... Tosin, oon alkanu hissukseen kelailemaan jo seuraavaa levyä mielessäni, käyttökelposta matskua on edelleen niin perkeelesti kotikoneen kovalevy täynnä ja uutta riffiä pukkaa kokoajan. Seuraava levy tulee jatkamaan siitä mihin 'vitun nopee' jää tällä levyllä. Mut se siitä, syssymmällä sitte. Nyt pitäis alkaa hissukseen bookkaamaan syksylle keikkoja yms. Muita keikkoja ei olekkaan just nyt tulossa kun toi Ukrainan setti, mikä tulee varmaan kyllä olemaan vitun mugava reissu ei siinä. Yllättävän isoja nimiä saanut toi Sergei buukattua sinne. Jospa sitä näkis oikeasti Deiciden. Mutta nyt vois juosta noi pullot kauppaan ja hakea viimesillä hiluilla jotain mitä voi syödä. Tai sit meen järsimään uinuvan mannen reittä. Oishan tuolla suolaa.
- J -

Ei kommentteja: