perjantai 8. kesäkuuta 2007

DIU DIU

Vitun jees, mesat on purkissa ja kohta lähtään ruikun kanssa kohti Helsinkiä... Kunhan se vaan purkaa & pakkaa eka kiskansa, pitäs vissiin jeesaa... NOT. Mielummin päivitän tätä blogia. Äänittelin eilisen yön kitaroita yssikseen johonki aamukuuteen, 4 biisiä jäi äänittämättä kun painuin pehkuihin... Ne äänitettiin just äsken. Vittu toi 'Sorsakoski' on suht vittumainen biisi. Yritäppä saada biisin "groove" pysymään kasassa jos biisin tempo on 120bpm ja oot sitä ennen paiskonu menemään ralleja tempoon 354325bpm. Ja hommaa ei helpota se että vieressä istuu Natsi-Jassi, joka bongaa jokaisen pienen fiban meikän soitosta. MANNE yllätti meidät kaikki ja tajus biisin puolen välin jälkeen että toinen skeba on EPIKSESSÄ. Vanhat raidat pois ja uutta ottoa tilalle... MANNE! En vaan osaa. MUTTA! Eli nyt pitäis alkaa purkamaan MANNEN rumpuja mutta en taida mennä jeesaamaan koska ruikku on pershieltä haiseva HIKINEN MANNE. Katos, tuli kiire dösään ->

JATKUU...

Himassa ollaan, eli location ATM: Helsinki. Eli 5 päivää on vierähtänyt, ja purkissa on kannut ja mesalla soitetut laitaskebat 9 biisiin + introon. Ere-biisi jätettiin lopulta pois, koska se oli vaan niin vitun paska biisi tosiaan... Tosin galzilla ois ollu kuulemma hyvät sanat siihen mutta EPÄILEMPÄ SUURESTI. Raikku hoiti hommansa yllättävän hyvin, meidän yhteiseen reenimäärään nähden... Hommaa helpotti myös se että pystyttiin treenaamaan iltasin ja öisin. Esim. 'Perusrässi' sai ihan uuden muodon nauhotuksia edeltävän iltana. Tosin, KALJU-SPEDE dissas uuden kertsi-sovituksen ihan täysin. Vedettiin siis alkuperäsen Lombardo-kompin sijaan hidastus-komppia ja Sepi-komppia, meikä diggaa. Ja tempo tippu myös lukemiin 200bpm. JAU. Mutta siis tässä ois ens viikolle urakkaa:

Maanantai:

Kalju-SPEDE alottaa vetelemään jotain örinää narulle maanantaina + sillon on rumpu-edit päivä. Eli ts. tsiigataan kaikki kannut läpi ettei niissä oo mitään häiritsevää... Eli ts. korjataan kaikki MANNEN mokat, et jengi pitää sitä vielä hyvänä kannuttajan tän session jälkeenki. Onneks meigä sentään pelasti nää sessiot ja hoiti joka stygen melkeen ygösellä narulle... Mut ENIVEI.

Tiistai:

Kitarat Stone-saundilla ineen mahd. nopsaan, menee luultavasti taas kaks yötä soitellessa ja sovitellessa kahden kitaran juttuja... Ei siinä, iltapäivät menee mukavasti kattelessa Ramboja ja hakatessa Gears Of Waria Xboxilla. En kyl sodi Raikun kanssa enää samalla puolella, koska MANNE on yllättäen ihan VITUN paska sotimaan ja ampumaan ulkoavaruuden kuumottavia sotureita.

Muut päivät:

Ei tietoa. Tai sen tiedän että Don Masto on tulossa ilmeisesti käväsemään visiitillä ja pitäis vissiin soitella Ravulle, että tulee rykimään jotain mugavia Rapu-lickejä narulle.

Kassellaan taas lähempänä. Mö.

-Juhani-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No paras olla fättii shittii et lähtee lickit! Kesällä soittaminen on saatanasta!

Talvi mua kiihottaa.

Millon tuun?

- Rapu