perjantai 15. kesäkuuta 2007

OH MY GOD *PAM*

Jeh, himassa ollaan oltu eilisestä lähtien. Jääny omat blogi-päivitykset vähän vähemmälle kun saanu vääntää noita kitaroita yötäpäivää ja ollu aivan homoväsynyt.

MUTTA

Skitat alkaa olemaan aikalailla kondiksessa liidejä myöten. Yllättävän tuskalliseksi meni loppupeleissä koko homma, mut muistaapahan ens platan äänityksiä varten reenata vähän perusteellisemmin omat osuutensa, eritoten toisen kitaran ns. "kakkosäänet". Mutta rytmiskeboihin oon suht tyytyväinen, ja liideistä ei mitään hajua, nauhotin ne niin gänässä/väsyneenä aamuyöstä (n.7:30 meni viimoset liidit purkkiin) ja seuraavana päivänä ei kuunneltu ollenkaan että mitä paskaa sinne narulle on tullut oikeen vedelty, niin tiedä sitte. Penaa siellä ainakin on, that's for sure.

Tosiaan, Rapu käväs tos keskiviikkona vetämässä mugavat lickit narulle, ja aika tiukkaa ja fiilispohjasta nysväystä tuli. Alunperin olin kelannu että vetää lickit vaan yhteen biisiin, mutta oman urakkani helpottamiseksi pistin sen vetämään vielä yhteen toiseenki stygeen soolon. Rapu ja Neibu lähti ysin aikaan takas stadiin, ja meitsi alko kaljapäissään purkittamaan siis liidejä/sooloja. Sain nukkua ke-to välisen yön aika rauhassa, ja heräsin vasta joskus yhden ja kahden maite. Haiseva MANNE oli sillä välin laittanu jotain Samuli Edelman-perkussioita Sorsakoskeen, ja kuulosti aika mugavalta. MUTTA SIIS: Meitsin urakka on nyt ohi, ja seuraavaks saa hikoilla Sähkö-Ruuskanen, se saa vääntää beissejä yätä päivää aivan homona. Hah.

Ens viikosta:

ma, ke & to pitäs vetää lisää lauluja ja torstaina tulee Tapsa vetämään brutaalit korinat Sorsakoskeen. Neissun bassoista ei edelleenkään hajua, tosin ei niitä varmaan edes tarvii nauhottaa, semmoset skebavallit kehissä, että ei sitä bassoa tuu edes kuulemaan levyllä... Tänään keikka semissä, pitäis rykiä 'Suru D-Beat' ja 'Vitun Nopee', saa nähä kuin lähtee.

- Juhani-

2 kommenttia:

Rodrigo kirjoitti...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

jugh kirjoitti...

semifinalin liveraportti: http://www.getinthepit.fi/content.php?action=showarticle&id=312&refpage=front