tiistai 5. kesäkuuta 2007

Studio Diary #9: RUIKKUUUUUUUUUUUUUUUUH!!!

Jau, toinen päivä takana ja meitsi haisee kuselta ja perseeltä... Aamu läks käyntiin taas mugavalla 8.00 herätyXellä, ja ei aikaakaan kun oltiin jo rrrrääkin kanssa ihmettelemässä eilisiä rumpuraitoja. Yllättävän mugavia juttuja oli tarttunut edellisiltana narulle, ja näin ollen isoimmilta "fiksailuilta" säästyttiin, ts. ei tehty niille MITÄÄN.

VITUN RUIKKU TULI TUOTTAMAAN TÄTÄ VITUN BLOGIA VITTUUUUUUUU! "ELÄ LAITA NOITA VÄLEJÄ TUOLLAIN, ELÄ LAITA, ELÄ LAITA" SPEDEEEEEEE!!!! SPEDEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Jö.

Ensimmäinen biisi jota alettiin purkittamaan oli Nuta-biisi, jossa ilmeni yllättävän paljon kaikennäkösiä pikkusia rääshbeisaar ongelmia... Mutta lopulta styge oli nauhalla, ja vitusti tuli kaikennäkösiä turhia progekilistelyitä kuvioihin. RUIKKUUUUUUUUUUUUUH.

Toka styge oli 'Vitun Nopee', jossa ei ilmennyt sen kummempia ropleemia. MEIKÄLÄISEN lyömä 280bpm studio-tempo oli Raikun mielestä vähän liian nopee, ts. hämähäkki-blasti kuulosti ihan remulta, joten laskettiin tempo lopulta 270bpm. Sen jälkeen homma toimi.

Veettiin ruisleipää ja spiidiä välissä ja safkikselta palattuamme alettiin vekslata kuusysiä purkkiin. Biisi meni rutiinilla yhellä otolla nappiin, blasti kertsissä on vitun jees....

wasferwy46whrhj5789707
EOPDWQJT3J5YO+54J7+06K7´74

Ei jaksa kirjottaa enempää, meigäläinen menee ny sohvalle syömään sipsii ja tsiigailee Ramboa. RUIKKUH tarinoi lissempää. Mö.

-Juhani-

Ei kommentteja: